Werken bij Lelieveld Transporten

We zijn allemaal anders, en toch allemaal Lelieveld

Lelieveld Transporten is een echt familiebedrijf met een informele, betrokken sfeer. Samen voelen we ons verantwoordelijk voor de goede service die ons bedrijf al ruim 30 jaar kenmerkt.

Wij zoeken per direct

Vrachtwagenchauffeur C(E)

ook mogelijk op oproepbasis

Als vrachtwagenchauffeur C(E) verzorg je voor meerdere opdrachtgevers het transport tussen verschillende distributiecentra of je gaat vanaf een distributiecentrum op een van onze standplaatsen winkelfilialen door heel Nederland bevoorraden. Je houdt je eigen planning goed in de gaten zodat je overal op tijd aankomt. Je werkt zelfstandig en je laadt en lost zelf. Een afwisselende functie die je op heel veel verschillende plekken brengt!

Oproep of weekendchauffeur C(E)

Als oproep- of weekendchauffeur C(E) verzorg je voor meerdere opdrachtgevers het transport tussen verschillende distributiecentra binnen Nederland en België en in overleg naar Frankrijk, of je bevoorraadt vanaf een distributiecentrum op een van onze standplaatsen winkelfilialen door heel Nederland. Je houdt je eigen planning goed in de gaten zodat je overal op tijd aankomt. Je werkt zelfstandig en je laadt en lost zelf. Een afwisselende functie die je op heel veel verschillende plekken brengt!

Avond- en nachtchauffeur

8-40 uur per week, ook mogelijk op oproepbasis

Als avond- en nachtchauffeur verzorg je voor meerdere opdrachtgevers het transport tussen verschillende distributiecentra binnen Nederland en België en in overleg naar Frankrijk. Je houdt je eigen planning goed in de gaten zodat je overal op tijd aankomt. Je werkt zelfstandig en je laadt en lost zelf. Een afwisselende functie die je op heel veel verschillende plekken brengt!

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur CE

Als aankomend vrachtwagenchauffeur CE ga je bij Lelieveld Transporten in opleiding en haal je je rijbewijzen. Vervolgens ga je als dag-, avond- of nachtchauffeur voor meerdere opdrachtgevers het transport verzorgen tussen verschillende distributiecentra of je gaat vanaf een distributiecentrum op een van onze standplaatsen winkelfilialen door heel Nederland bevoorraden. Je houdt je eigen planning goed in de gaten zodat je overal op tijd aankomt. Je werkt zelfstandig en je laadt en lost zelf. Een afwisselende functie die je op heel veel verschillende plekken brengt!

Financieel administratief medewerker

.16-20 uur per week

Ben jij op zoek naar uitdaging en hou je van aanpakken en stuctuur? Dat kunnen wij je bieden

Als financieel administratief medewerker bij Lelieveld Transporten ga je een uitdaging niet uit de weg en streef je ernaar de administratie strak op orde te hebben. Dit doe je in goed overleg met de facturatie en de directie.

Continuïteit vinden wij belangrijk en we werken graag met een vast team. Daarom bieden we onze werknemers graag zekerheid. Dus zijn we duidelijk over de werkschema’s, eerlijk over salaris en bieden we zo snel mogelijk een vaste aanstelling. Door de onderlinge verbondenheid zijn werknemers over het algemeen lang werkzaam bij Lelieveld Transporten.

Met zo’n 70 trekkers, bakwagens en meer dan 60 getrokken eenheden beschikken we over een goed onderhouden en modern wagenpark. Je rijdt in een wagen uitgerust met slaapcabine of globetrottercabine die voorzien is van een boordcomputer en track and trace. Het grootste deel van onze voertuigen heeft een Euro 6-normering. Het merendeel van onze bakwagens en trailers telt meerdere compartimenten, is PIEK-gecertificeerd en beschikt over temperatuurregistratie.

Lelieveld Transporten is gespecialiseerd in geconditioneerd transport. We zijn bijna een 24-uurs bedrijf. Daarom werk je bij ons in dag-, avond-, nacht- of weekenddiensten. Haast alles is mogelijk!  We werken volgens een persoonlijk rooster, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met jouw wensen. Je werkt minimaal 2 zaterdagen in de maand.

Heb je geen rijbewijs C/E of code 95? Maar wil je wel graag chauffeur worden bij ons? Wie past bij Lelieveld Transporten, bieden we een interne opleiding aan. Je haalt eerst de benodigde rijbewijzen. Daarna word je goed ingewerkt om het vak verder in je vingers te krijgen en je leert hoe je invulling geeft aan de specifieke wensen van onze klanten. Dan ben je klaar om zelfstandig de weg op te gaan!

Waarom werken bij Lelieveld?

  • Prettige werksfeer in een familiebedrijf
  • Persoonlijk rooster
  • Goed onderhouden en modern wagenpark
  • Prima salaris volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer
  • Snel een vaste aanstelling
WERKEN BIJ LELIEVELD

We zijn allemaal anders, en toch allemaal Lelieveld

Bruce

Meer weten over werken of solliciteren bij Lelieveld Transporten? 

Neem contact op met Eva Lelieveld door een e-mail te sturen of door te bellen
e.lelieveld@lelieveldtransporten.nl       071 - 542 09 51