Werken bij Lelieveld Transporten

(Opleiding tot) Distributiechauffeur CE voor Dirk en DekaMarkt Informatiebijeenkomst 4 juni Den Haag

Voor de standplaatsen in Velsen, Sassenheim en Bleiswijk zijn wij samen met Dirk, DekaMarkt, Bentvelzen Transport en Jooren Transporten BV op zoek naar enthousiaste kandidaten die opgeleid willen worden tot distributiechauffeur. Wij houden een informatiebijeenkomst op 4 juni in Den Haag.Als aankomend distributiechauffeur bij Lelieveld Transporten BV verzorg je het transport voor de supermarktketens Dirk en DekaMarkt. Je vertrekt dagelijks vanaf de standplaats Bleiswijk met een straal van 10 km Vanaf daar vertrek je naar verschillende filialen van Dirk om deze te bevoorraden. Je houdt rekening met meerdere stops per dag. Doordat je zelf je wagen laadt en lost en verschillende routes rijdt heb je veel afwisseling. Je spreekt veel collega’s en je komt in veel verschillende steden van Nederland. Dit zorgt soms ook voor onverwachte situaties op de weg, waardoor je op dat moment uitgedaagd wordt snel een oplossing te vinden. Je staat daarbij altijd in contact met de planning. Je werkdagen zijn van maandag tot en met zondag, maar er wordt in overleg zoveel mogelijk rekening gehouden met de tijden die je wilt invullen. 

Dit verwachten we van jou:

  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en is 21 jaar of ouder;
  • Je hebt minimaal 2 jaar rijervaring met rijbewijs B;
  • Je bent minimaal 4 werkdagen per week beschikbaar;
  • Je bent klantvriendelijk, collegiaal en kwaliteitsbewust;
  • Je bent gewend om hard te werken;
  • Je hebt een flexibele werkhouding;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Dit hebben wij jou te bieden:

Een unieke kans om opgeleid te worden tot vrachtwagenchauffeur en een baangarantie te krijgen voor minimaal 32 uur per week voor een jaar! De baangarantie gaat in zodra jij je opleiding hebt afgerond. Naast de subsidie (50%) betalen wij 35% van de opleidingskosten. Jij betaalt dus zelf maar 15% van de opleidingskosten, Lelieveld Transporten kan deze kosten ook van je overnemen zodat je geen eigen bijdrage betaalt. Kijk voor meer informatie over het opleidingstraject op www.ikwordvrachtwagenchauffeur.nl 

Denk jij dat je past bij Lelieveld Transporten? Solliciteer!

Pas jij bij Lelieveld Transporten?

Wil jij trailerchauffeur worden bij ons? Reageer dan vandaag nog! Wil je eerst meer weten over werken of solliciteren bij Lelieveld Transporten? Neem dan contact op met Eva Lelieveld door een e-mail te sturen of te bellen.

e.lelieveld@lelieveldtransporten.nl       071 542 09 51