Over ons | Lelieveld Transporten | Koeltransport

Dé flexibele partner voor geconditioneerd transport

Gespecialiseerd in dedicated geconditioneerd transport

Lelieveld Transporten bestaat al ruim 30 jaar en is gespecialiseerd in geconditioneerd transport en koelopslag. We rijden met name nationaal. Het grootste deel van onze werkzaamheden bestaat uit flexibel ‘dedicated transport’, dat we geheel uitvoeren volgens de wensen en normen van onze klanten.

Service en flexibiliteit

Wij zijn een echt familiebedrijf, dat in 1980 werd opgericht door Lon Lelieveld voor kleinschalig vervoer van melk. Inmiddels staan zijn zonen Maurice en Vincent aan het roer van Lelieveld Transporten, dat is uitgegroeid tot een middelgroot transportbedrijf. Met een hecht team van zo’n 140 mensen staan we dag en nacht klaar voor onze opdrachtgevers. De service en flexibiliteit die we bieden, zorgen voor betrokken en jarenlange relaties met onze klanten. En daar zijn we enorm trots op. Vertrouwen loont!

Onze mensen Onze wagens

Algemene voorwaarden

Op overeenkomsten betreffende vervoer over de weg zijn van toepassing de AVC (Algemene Vervoercondities) steeds zoals de laatst gedeponeerde versie ter griffie van de rechtbank te Amsterdam en Rotterdam. Op al onze werkzaamheden zijn van toepassing de LSV (Logistieke Service Voorwaarden) 2014, inclusief arbitrageclausule, zoals gedeponeerd ter griffie van de rechtbank Rotterdam op 2 april 2014 onder nummer 28/2014.  Grensoverschrijdend vervoer geschiedt conform het CMR-verdrag en in aanvulling daarop voornoemde AVC.

AVC-2015-NLAVC-2015-EN
LSV-2014-NLCRM-2019-NL